Om VyP B2C

Eksklusivt

Vinen er hentet direkte fra vinproducenter. Vinen forhandles kun af Vino Y Pintxos

Kvalitet

Vi bestræber os på at skaffe bedste kvalitet. Top kvalitet for alle pengene

Økologi

Det er vores første prioritet, at sikre dig økologiske og bæredygtige nydelser

Passion

Bag ved vores PASSIONEREDE YDELSER er der altid EKSKLUSIVE NYDELSER

Engang for længe siden...

Med flybillet/togbillet rejste en dengang ung mand til Barcelona, Cataloniens hovedstad.  Allerede dengang var byen i en rivende opblomstring og manden fik i sin fryd over byens gastronomiske oplevelser, hyre i en tapasrestaurant. På restauranten fik han lov til at erhverve sig teknikker, bruge redskaber og opskrifter fra det catalanske køkken. Han lærte over tid at kokkerere nogle af de mange eksklusive nydelser som catalonien kan byde på. 

Med sig hjem bragte han sin nye erfaring, proptrækker og sine knive. I takt med at livet gik, fandt han sin udkårne og sammen åbnede de en tapasrestaurant med visionen om at bringe catalonien til Danmark. Restauranten blev en stor succes, som i dag har udviklet sig til en online webshop. Her får gæsten adgang til de mange nydelser der kunne opleves i tapasrestauranten, og vigtigst af alt, bringe oplevelser, vine og gastronomiske nydelser hele vejen fra Spanien og ind i de danske stuer. 

Om Kvinden bag Manden og den lille hjælper...

Bag de stærke ydelser er der også stærke feminine ydelser …

Helle Sandø Nielsen

Chefen for Nydelse 

Helle tager sig af alle de opgaver, der får VyP til at hænge sammen, så du kan få de bedste, mest delikate og det bredeste udvalg af lækre vine bragt sikkert fra Spanien til hjem dig.

Allan Nielsen

Chefen for Ydelse

Allan sikrer, at VyP altid har de bedste, mest delikate og bredeste udvalg af nydelser i form af dejlige og lækre spanske delikatesser, vine og bobler.

Lille Hjælper

Chefen for Kommunikation

Sørger for, at shoppen hele tiden er klar til at kunne modtage ordre fra dig, råbe dig op, når der nye nydelser og smagsoplevelser er på vej hjem fra hele verdenen.

 

Gå til vores shop

Der er altid en genvej til de gode nydelser …

Kom tilbage når du er fyldt 18!

Du skal være minimum 18 år for at få adgang til vores online shop.

Er du fyldt 18?