Description
Vingård: Vendrell Olivella – vingård siden 1724
Ønolog: Joan Manel Vendrell
Økologisk dyrket – Biodynamiske principper.
Jord: Yderst kalkholdig jord
Vinstokke alder: mere end 70 år gamle
Kommune: Penedès
Fremstillingsproces: Traditionel metode
Type: Brut Nature
Blend: 60% Xarel-lo 40% Macabeu,
Fremtoning: Svag gul med gyldne refleksioner og de fineste små perlende bobler, som gradvist former en hvirvelfontæne af liv i glasset
En skøn økologisk/biodynamisk Cava kendetegnet af friskhed og hvirvlende boblende perler. Boblerne er konstante, helt naturlige samt vedvarende, og skaber en storslået mund, samt en stabil eftersmag, der afrunder nydelsen perfekt.
Næse: Yderst intens, ren og forfinet. En antydning af citrus og hvide frugtaromaer, der forbliver integreret med yderligere aroma fra aldringsprocessen såsom ristede nødder.
Gane: Kompleks med volumen og finesse. En vel-integreret kulsyre, der giver smukke små bobler. De frugtrige og cremede antydninger kommer af aldringen.
Servering: Ideal til forretter, desserter og aperitif. Denne Cava har en mineralsk og cremet tekstur, der gør den unik og en følgesvend til alle slags forretter såsom oste, fisk og skaldyr, eller røget laks.
Serveres fra 10ºC
Reviews
There are no reviews yet.