Description
Vingård: Vendrell Olivella – vingård siden 1724
Ønolog: Joan Manel Vendrell
Økologisk dyrket – Biodynamiske principper.
Jord: Yderst kalkholdig jord
Vinstokke alder: mere end 70 år gamle
Kommune: Penedès
Fremstillingsproces: Traditionel metode
Type: Brut Nature
Blend: 45% Macabeu, 45% Xarel-lo, 10% Parellada
Fremtoning: Ren og skinnende, svag gul med et grønt skær. Cavaens elegante og let perlende bobler, giver vinen liv, friskhed og en fantastisk mundfølelse, som hænger ved.
En skøn økologisk dyrket Cava, hvor friskhed, syrlige æbler og akacie er kodeordene. De konstant fine, naturlige og vedvarende bobler skaber en storslået mundfølelse og en stabil eftersmag, der afrunder nydelsen perfekt – Elegant, balanceret og vedvarende smag!
Næse: Intens og ren, hvid frugtaroma fra æbler og en antydning af hvide blomster.
Gane: Frugtfuld og frisk – takket være citrus- og æblenoter. Vinen er delikat og elegant, og har en vidunderlig balance samt dejlig lang eftersmag.
Servering: Ideal til desserter og velkomstdrinks. La Planta kan nydes med alle slags desserter – specielt de sødeste såsom konfekture og is. Men kan også sagtens nydes til skaldyr.
Serveres fra 9ºC
Reviews
There are no reviews yet.