Description
Vingård: Vendrell Olivella – vingård siden 1724
Ønolog: Joan Manel Vendrell
Økologisk dyrket – Biodynamiske principper.
Jord: Yderst kalkholdig jord
Vinstokke alder: mere end 70 år gamle
Kommune: Penedès
Fremstillingsproces: Traditionel metode
Type: Brut Nature
Blend: 55% Xarel-lo / 30% Macabeu / 15% Parellada
Fremtoning: Ren og skinnende, svag gul med de fineste små perlende bobler, som er vedvarende og giver en livlig og legende fornemmelse i glasset.
En skøn økologisk dyrket Cava, hvor friskhed og en hvirvelfontæne af boblende fine perler skaber en storslået mundfølelse og en stor og behagelig eftersmag, der afrunder nydelsen perfekt – Denne økologisk dyrket Cava er fin, kompleks og vedholdende.
Næse: Enorm kompleksitet takket være de aldrende aromaer, der flyder smukt sammen med grønne frugtaromaer.
Gane: Delikate naturlige bobler, som smelter nænsomt i munden. Effekten af aldringen giver en smag af ristet brød og nødder som blender sammen med mere friske noter til en stor og langvarig eftersmag.
Servering: Et gastronomisk produkt, der er ideel til hovedretter såsom laks, fisk, paella eller lyst kød, stegt kylling og gris.
Serveres fra 10-12ºC
Reviews
There are no reviews yet.