Description
Vingård: Vendrell Olivella
Ønolog: Joan Manel Vendrell
Økologisk dyrket – Biodynamiske principper.
Jord: Yderst kalkholdig jord
Vinstokke alder: mere end 70 år gamle
Kommune: Penedès
Fremstillingsproces: Traditionel metode
Type: Brut Natura
Fremtoning: Svag gul med lette grønne antydninger. De fineste små perler af bobler, som holder ved og giver en hvirvelfontæne af liv i glasset
!!!!: Yderst velegnet til dem, der er sensitive overfor sulfitter og søger produkter uden tilsætningsstoffer
Næse: Denne Cava er yderst ren, selvom der på intet tidspunkt er tilsat sulfitter. Den er domineret af intense aromaer fra hvide frugter såsom æbler og pærer, der kombineret med florale noter giver en skøn friskhed
Gane: Aromaen i denne Cava er sensationel. En palette af frugtfyldte cremede noter beriget af en underliggende syre, som giver en dejlig vedvarende kompleks eftersmag
Servering: En stor gastronomisk oplevelse, der sagtens kan stå alene eller serveres til alle typer forretter; mellemlagrede oste, hjertemuslinger, østers og andre skaldyr, brød med tomat, paté eller foie gras. Yderst velegnet til personer, der er sensitive overfor sulfitter og søger produkter uden tilsætningsstoffer.
Serveres fra 10-12ºC
Reviews
There are no reviews yet.