Description
Vingård: Torrens Moliner
Ønolog: na
Jord: na
Vinstokke alder: na
Kommune: La Fortesa (Piera)
Fremstillingsproces: Traditionel – Flaskelagring i mere end 12 måneder. Langsom presning ved lavt tryk og ved tyngdekraft. Gæring ved kontrolleret temperatur på 13 C i rustfri ståltanke.
Blend: 25% Macabeo, 45% Xarel-lo, 20 % Perellada og 10% Pinot Noir
Fremtoning: Balance, harmoni og friskhed, bevarer alle nuancerne af Macabeo, Xarel-Io, Parellada og Pinot Nior sorter af vores ejendom, skinnende med vedvarende bobler, ældning i minimum 12 måneder i flasken, hvilket giver den en markant personlighed.
Servering: ideel appetizer med lette snacks som ost, oliven, pølse, brød eller bare for sig selv.
Serveres fra 10-12ºC
Reviews
There are no reviews yet.