Description
Vingård: Conde de Siruela
Ønolog: na
Jord: na
Vinstokke alder: na
Kommune: Ribera del duero, Burgos
Fremstillingsproces: Fremstillet på traditionel facon, på franske egetræsfade på 15.000 liter. Mosten bliver pumpet rundt 3 gange om dagen i 30 minutter i 20-23 dage ved en kontrolleret temperatur på 25-30ºC. Ældet på fade i 24-30 mdr (95% fransk- og 5% amerikansk eg). Herefter 36 måneder på flaske ved max. 16 grader i en undergrundsfacilitet. Flaskerne ligger ned under lagringen.
Fremtoning: Intens kirsebær rød, frisk og klar, og med en god dybde.
Næse: Conde de Siruelas Gran Reserva, har en meget kompleks aroma og blander primære noter af røde ribs og lakrids med flere krydrede og mineralske undertoner. En meget stor og bred vin. Overdådig og velbalanceret.
Mund: I munden er vinen silkeblød på tungen, og med en behagelig karakteristisk elegance. En stor fuld krop, velbalanceret og alt i alt meget harmonisk. Den har en lang eftersmag, som bliver hængende, og den producerer komplekse, elegante sensationer bagerst på tungen, sammen med nuancer af vinens alder og frugtige smage.
Servering: Denne vin er en tung vin, og parres perfekt med mørkere og tungere retter, såsom rødt kød, stege, stuvninger eller aldrede oste.
Serveringstemperatur: 18ºC
Reviews
There are no reviews yet.