Description
Vingård: Conde de Siruela
Ønolog: na
Jord: na
Vinstokke alder: na
Kommune: Ribera del duero, Burgos
Fremstillingsproces: Traditionel fermenteret i 15000 L trætanke. En kontrolleret fermentering ved 27-29 grader i ca. 20 dage. Ældet på fade 24 i mdr. (100% franske fade). Herefter 12 måneder på flaske ved max. 16 grader.
Fremtoning: Kirsebærrød, meget klar med en god dybde. Conde de Siruela reserva er en typisk aldrende tempranillio med stor krop, karakter og kompleksitet. Conde de Siruela reserva har en fløjlsagtig struktur, nuanceret, kraftfuld, elegant tæthed og bløde tanniner.
Næse: Ren, kraftfuld, elegant og kompleks med perfekt aromatisk balance, hints af balsamico og vanilje samt tydelige tegn på alder
Mund: Blød og rund med kraftfulde smage af velafbalanceret syre og med en lang vedvarende ende. Kraftfuld og elegant på en stor og velsmagende måde
Servering: Vinen passer til røde bøffer, stege og oste
Serveringstemperatur: 16 – 18ºC
Reviews
There are no reviews yet.