Description
Vingård: Vineys del Terrer
Ønolog: Josep Serra
Jord: Meget kalkholdig jord
Vinstokke: 40 år gamle
Kommune: Vila-Seca, Tarragona
Fremstillingsproces: Strengt og omhyggeligt udvalgte klasser, som er håndplukket, høstes i 15 kg kasser, håndsorteres for at garantere druernes højeste prioritet. Gæringen af vinen sker i 600l ståltanke i 20 dage. Gærringen stoppes ved 7 grader og vinen modnes efterfølgende med skindet i 40 dage. Efterfølgende tømmes tønden og druerne presses forsigtigt. Vinen opbevares i 10 måneder på 600 L franske egefade. Dette giver en ren middelhavsvin med en klar mineralitet som afspejler middelhavsjorden, hvor Vineys del Terrer ligger.
Blend: 80% Grenache / 20% Carbernet Sauvignon
Udvikling: Vinen udvikler sig over de næste 8-10 år, hvor vinen vil vise sin dybde
Fremtoning: Terre d´Aubert Dulce er dyb kirsebærrød med intense noter af kakao og vanilje og en mineralsk baggrund med antydninger af spiritus
Næse: Intens og fyldt med røde frugter og noter af kakao og vanilje
Gane: Sød og afbalanceret vin med lang eftersmag, og en tør og vedholdende finish
Servering: Hygge, dessert, ris a’la mande og smagfulde oste
Serveres bedst ved 10-12°C